Top

Onze huisregels

Wanneer zijn we open.
Houthandel Enjoywood heeft geen showtuin of winkel. Het adres op de website is onze werf, waar producten op voorraad worden gehouden. Bezichtiging van het hout of een advies op maat is uitsluitend mogelijk op afspraak.
 
Bevestigen van de opdracht.
Een opdracht kan via onze webshop, telefonisch of per mail geplaatst worden. U ontvangt hierop binnen 24 uur een bevestiging. De opdracht is pas definitief wanneer de bevestiging door Enjoywood is verstuurd.
 
Ophalen/afhalen
Op afspraak kan de bestelling afgehaald worden. Dit zal doorgaans op de vrijdagmiddag of zaterdagmorgen zijn. Indien deze tijden echt niet handig voor u zijn, kunnen we misschien in overleg een andere dag/tijd afspreken.
 
Betaling
Enjoywood biedt u twee mogelijkheden van betaling:
Contant bij afhalen/ophalen of vooraf per Ideal.
 
Uit voorraad
De op de website genoemde artikelen zijn in de regel uit voorraad leverbaar. Het kan voorkomen dat bepaalde artikelen uitverkocht zijn. In deze gevallen wordt een alternatief product aangeboden.
 
Handelslengte en overlengte
De lengte is de handelslengte, maar kan onderling verschillen. Ze kunnen tevens kleiner of groter uitvallen. Voor speciale aanbiedingen van/per bundelpartijen in 1 koop, geld hierbij een andere regel. Speciale bundelaanbieding kan bestaan uit verschillende lengtes.
 
Maatvoering en kromming
Hout is en blijft een natuurproduct, waardoor we niet kunnen garanderen dat alle materialen volledig recht zijn. Fijn gezaagd hout is nooit maatvast. Let op dat hout door invloed van het weer, temperatuur en vochtigheid krimpt en uitzet. De afmetingen kunnen hierdoor in zomer en winter verschillen.
 
Vergrijzing van hout
Een kenmerkende eigenschap van hout is dat het onder invloed van weer en wind grijs zal verkleuren. Dit is het natuurlijke proces dat voor iedere houtsoort geldt.
 
Wijzigingen voorbehouden
Technische wijzigingen, maatwijzigingen, modelwijzigingen, kleurafwijkingen, prijswijzigingen en zetfouten voorbehouden.
 
Houthandel Enjoywood is niet aansprakelijk voor schade ontstaan door het op onjuiste en/of onveilige manier gebruiken van geleverde producten.